Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Whatsapp ons direct.

Renske Harry

Fysio Randwijck

Medische training

Home » Medische training

Bent u aan het herstellen van bijvoorbeeld letsel of een langdurige lichamelijke klacht en heeft u een effectieve medische training nodig? Vraag dan naar de mogelijkheden bij Fysio Randwijck. Wij bieden een passende medische training voor ieder type patiënt aan. Niet iedere klacht of situatie is hetzelfde en dat begrijpen wij heel goed. Om die reden is onze aanpak van elk probleem persoonlijk, professioneel en resultaatgericht.

  • Doorverwijzing niet nodig
  • Bent u verzekerd? Fysiotherapie wordt vergoed
  • Behandelplan met oog op uw cultuur

Wilt u snel van uw klachten af zijn?

Waar heeft u een medische training voor nodig?

Een medische training wordt voor talloze klachten uitgevoerd. U kunt bijvoorbeeld nek- en rugklachten hebben, een operatie hebben gehad, een whiplash hebben opgelopen of last hebben van overgewicht. Het is ook mogelijk dat u al massagetherapie heeft gehad en de reeds behaalde resultaten wilt onderhouden of verbeteren. Bij onze praktijk krijgt u altijd professionele begeleiding en weet u zeker dat de training succesvol zal zijn. Met het juiste, op maat gemaakte plan van aanpak weet u dat niets een verspilde moeite is geweest. Wij geven u uiteraard graag meer informatie over de methoden die wij hanteren.

Vraag naar de mogelijkheden

Kom gerust eens langs bij onze praktijk en bespreek met ons uw situatie. Daarna maken wij samen met u zorgvuldig een stappenplan voor de medische training. Ook voor vele andere behandelingen kunt u in aanmerking komen, met of zonder verwijzing van een huisarts of specialist. Wij hebben bovendien een contract met alle zorgverzekeraars. Heeft u vragen? Mail dan naar info@fysiorandwijck.nl, bel naar 033-475 24 70 of vul het contactformulier in. We nodigen u uiteraard ook graag uit om langs te komen bij onze fysiopraktijk.