Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Whatsapp ons direct.

Renske Harry

Fysio Randwijck

Massagetherapie in Amersfoort

Home ┬╗ Massagetherapie Amersfoort

De juiste massagetherapie in Amersfoort vindt u bij Fysio Randwijck. Al sinds 2006 zijn wij gespecialiseerd in allerlei soorten lichamelijke klachten en uiteenlopende behandelingen die hierbij passen. Wij luisteren naar uw verhaal en stellen een doelgericht plan van aanpak op. Of u nu wel of geen verwijzing van de huisarts of specialist heeft, voor een effectieve massagetherapie kunt u altijd terecht bij onze praktijk in Amersfoort.

  • Doorverwijzing niet nodig
  • Bent u verzekerd? Fysiotherapie wordt vergoed
  • Behandelplan met oog op uw cultuur

Wilt u snel van uw klachten af zijn?

Een resultaatgerichte massagetherapie in het multiculturele deel van Amersfoort

Onze fysiopraktijk is gevestigd in een multiculturele buurt. Daarom behandelen wij pati├źnten uit verschillende culturele gemeenschappen. Iedereen mag zich welkom voelen en daar zorgen wij dan ook graag voor. U gaat met een goed gevoel naar uw behandelingen en wij geven u alle nodige informatie over bijvoorbeeld de methoden, vergoedingen en kosten. De persoonlijke benadering staat bij ons volledig centraal. Alleen op die manier is een massagetherapie doel- en resultaatgericht uit te voeren.

Neem contact op en ontvang de meest passende fysiotherapie

Kies voor een massagetherapie bij onze praktijk in Amersfoort en ontdek wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Alle zorgverzekeraars zijn door middel van een contract aan ons verbonden. Zo kunt u, indien u voor fysiotherapie verzekerd bent, altijd op de hoogst mogelijke vergoeding van uw verzekeraar rekenen. Heeft u naast massagetherapie bijvoorbeeld medical taping of een manuele therapie nodig? Of wilt u graag enkel advies over de juiste behandeling? Neem dan gerust contact op! Mail hiervoor naar info@fysiorandwijck.nl, bel naar 033-475 24 70 of vul het contactformulier in.