Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Whatsapp ons direct.

Renske Harry

Fysio Randwijck

Manuele therapie in Amersfoort

Home » Manuele therapie Amersfoort

Voor een deskundige en dus betrouwbare manuele therapie in Amersfoort kunt u terecht bij Fysio Randwijck in Amersfoort. Wanneer u een verwijzing van de huisarts heeft, kunt u bij ons een afspraak maken, maar ook zonder verwijzing is dit mogelijk. Loop gerust eens binnen en bespreek uw klachten met onze ervaren fysiotherapeuten. Wij zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt in onze fysiopraktijk in Amersfoort en we streven naar een zo effectief mogelijke manuele therapie.

  • Doorverwijzing niet nodig
  • Bent u verzekerd? Fysiotherapie wordt vergoed
  • Behandelplan met oog op uw cultuur

Wilt u snel van uw klachten af zijn?

Hoe gaat manuele therapie bij onze praktijk in Amersfoort in zijn werk?

Wat kunt u eigenlijk verwachten bij een manuele therapeutische behandeling? Het belangrijkste doel van deze methode binnen de fysiotherapie is het beter laten functioneren van uw gewrichten en het verbeteren van uw bewegingen en houding. Meer bewegingsvrijheid betekent dan ook een structurele afname van pijn. Uiteraard geven wij bij Fysio Randwijck in Amersfoort, naast de manuele therapie zelf, de juiste adviezen en begeleiding. Zo heeft u bijvoorbeeld ook thuis en op het werk baat bij de behandeling. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in verschillende vormen van fysiotherapie en geven altijd een oplossing op maat. Dit geldt uiteraard ook bij andere typen behandelingen, zoals massagetherapie en medische training.

Wij luisteren naar uw verhaal

Iedere patiënt beschouwen wij als uniek. Het lichaam is een complex systeem en wij kiezen daarom altijd voor de persoonlijke aanpak. Heeft u bijvoorbeeld medical taping nodig? Hoe zit uw behandelprogramma er precies uit? Bij ons krijgt u altijd duidelijkheid. Dit krijgt u ook over de kosten en vergoedingen, aangezien wij een contract met alle zorgverzekeraars in Nederland hebben. Wij ontvangen bovendien patiënten uit allerlei culturen en zorgen dat iedereen zich welkom voelt. Mail naar info@fysiorandwijck.nl, bel naar 033-475 24 70 of vul het contactformulier in voor meer informatie over onze manuele therapie in Amersfoort. Wanneer u wilt, kunt u meteen een eerste afspraak met ons inplannen.