Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Whatsapp ons direct.

Renske Harry

Fysio Randwijck

Fysiotherapie na een operatie

Home ยป Fysiotherapie na operatie

Veel mensen hebben fysiotherapie nodig na een operatie. Of de operatie nu licht of juist heel ingrijpend was, fysiotherapie helpt klachten aanzienlijk te verminderen. Bij Fysio Randwijck in Amersfoort begrijpen we goed dat een dergelijke medische ingreep veel aan en in uw lichaam teweeg kan brengen. Wij luisteren naar uw verhaal en gaan met passie voor ons vak voor een optimaal resultaat.

  • Doorverwijzing niet nodig
  • Bent u verzekerd? Fysiotherapie wordt vergoed
  • Behandelplan met oog op uw cultuur

Wilt u snel van uw klachten af zijn?

Fysiotherapie na een operatie met zekerheid over de kosten

Zowel tijdens als na de ziekenhuisopname wordt er meestal fysiotherapie verleend. De fysiotherapie die u in het ziekenhuis na de operatie krijgt, valt onder de basisverzekering. Wanneer u uit het ziekenhuis ontslagen bent, valt de fysiotherapie over het algemeen onder de aanvullende verzekering. Uiteraard is niet iedere situatie hetzelfde. Daarom kijken wij graag met u mee om de vergoedingen en kosten met zekerheid vast te stellen. Fysio Randwijck heeft namelijk een contract met alle zorgverzekeraars in Nederland. Wanneer u voor fysiotherapie verzekerd bent, kunt u dus altijd bij ons terecht. Of het nu gaat om nekklachten of de meer intensieve medische trainingen.

U kunt ons altijd een bezoek brengen

Heeft u fysiotherapie na een operatie nodig of is er een andere situatie die om fysiotherapie vraagt? Of bent u op zoek naar betrouwbare massagetherapie in Amersfoort? Stap gerust eens binnen in onze praktijk en vertel uw verhaal. Vanaf 2006 zijn wij rechtstreeks toegankelijk, wat betekent dat u geen verwijzing nodig heeft. Heeft u er wel een? Dan staan wij uiteraard ook voor u klaar. Mail naar info@fysiorandwijck.nl, bel naar 033-475 24 70 of vul het contactformulier in.