Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Whatsapp ons direct.

Renske Harry

Fysio Randwijck

Fysio voor schouder-, nek- en rugklachten

Home ยป Fysio rugklachten

De therapeuten van Fysio Randwijck in Amersfoort zijn gespecialiseerd in het geven van fysiotherapie voor allerlei soorten rugklachten, die vaak ook samenhangen met schouderklachten en nekklachten. Al vanaf 2006 zijn wij rechtstreeks toegankelijk voor iedereen die fysiotherapie nodig heeft, voor wat voor lichamelijke pijn dan ook. Dit wil zeggen dat u zonder verwijzing van de huisarts binnen kunt stappen om uw rug-, schouder- of nekklachten kenbaar te maken, waarna we de fysiotherapie resultaatgericht en gestructureerd plannen. Ook met verwijzing en advies van een huisarts of specialist kunt u uiteraard bij ons terecht.

  • Doorverwijzing niet nodig
  • Bent u verzekerd? Fysiotherapie wordt vergoed
  • Behandelplan met oog op uw cultuur

Wilt u snel van uw klachten af zijn?

Een professionele fysio voor uw rugklachten

Rugklachten kunnen het dagelijks leven flink in de weg zitten. Vaak moet u bijvoorbeeld noodgedwongen minder gaan werken of kunt u niet meer zo gemakkelijk een dagje weg. Er zijn vele soorten rugklachten die op een unieke manier behandeld moeten worden, bijvoorbeeld een instabiele onderrug of rugpijn na een operatie. Wordt u dagelijks belemmerd in uw activiteiten door vervelende rugklachten en wilt u weten hoe Fysio Randwijck deze aanpakt? Kom dan gerust eens langs bij onze praktijk en vraag naar de mogelijkheden voor uw situatie.

Fysiotherapie als oplossing voor uw nekklachten en schouderklachten

Schouderklachten en nekklachten zijn vaak evenzo hinderlijk als rugklachten en vergen al snel professionele fysiotherapie. Tassen tillen, afdrogen na het douchen en haren kammen: er zijn ontelbare handelingen die twee keer zoveel tijd kosten of soms zelfs helemaal niet meer mogelijk zijn. Er zijn veel verschillende oorzaken voor nekklachten en schouderklachten te noemen, die vaak bij de fysiotherapie pas echt duidelijk worden. Misschien heeft u manuele therapie nodig, of juist een uitgebreide medische training. Met onze fysiotherapie worden de oorzaken van uw schouderklachten en nekklachten doelgericht aangepakt.

Een praktijk waar u zich vertrouwd voelt

Omdat wij een contract hebben met alle zorgverzekeraars in Nederland, weet u altijd waar u aan toe bent als het om de kosten gaat. We geven u hier graag alle informatie over. Wij hebben bovendien ervaring met behandelingen van mensen uit verschillende culturele gemeenschappen. Iedereen heeft zijn eigen wensen over fysiotherapie, en dat begrijpen wij maar al te goed! Daarom mag iedereen zich welkom voelen bij onze fysiopraktijk. Mail naar info@fysiorandwijck.nl, bel naar 033-475 24 70 of vul het contactformulier in en ontdek de mogelijkheden.