Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Whatsapp ons direct.

Renske Harry

Fysio Randwijck

Diensten

Home ยป Diensten
Voor een deskundige behandeling met medical taping kunt u terecht bij Fysio Randwijck in Amersfoort. Vaak wordt deze therapie gebruikt wanneer iemand last heeft van bijvoorbeeld spierpijn, rug- of nekklachten, ontstekingen en vochtophopingen. Wij overleggen graag met u over de beste behandeling voor uw situatie. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u het best mogelijke resultaat behaalt!
  • Doorverwijzing niet nodig
  • Bent u verzekerd? Fysiotherapie wordt vergoed
  • Behandelplan met oog op uw cultuur

Wilt u snel van uw klachten af zijn?

Hoe werkt medical taping bij onze praktijk in Amersfoort?

Het concept medical taping is een behandelmethode die snel resultaat biedt. De rekbare tape wordt op een speciale manier aangebracht op de huid. Door de elasticiteit is de tape niet hinderlijk voor de bewegingen die u maakt. Ook komt er geen irritatie aan de huid voor en voelt u de tape nauwelijks zitten. In onze praktijk in Amersfoort bespreken we met u of medical taping bij uw klachten past Dit doen we uiteraard op basis van de eventuele verwijzing van uw huisarts. Ook zonder verwijzing kunt u bij ons terecht voor medical taping, maar ook voor bijvoorbeeld manuele therapie en verschillende behandelingen na een operatie.

Een plek waar u zich vertrouwd voelt

U bent altijd welkom in onze praktijk in Amersfoort om uw klachten kenbaar te maken of om informatie te vragen over medical taping of andere behandelingen. Met een persoonlijke benadering en een langdurige ervaring met verschillende culturen, weten wij voor u de beste methoden uit te stippelen. Tevens hebben wij een contract met alle zorgverzekeraars in Nederland. Mail naar info@fysiorandwijck.nl, bel naar 33-475 24 70 of vul het contactformulier in.